Dokument

Koupeno, a co dál?

Koupeno, a co dál? – dokumentární seriál

Svět nemovitostí a bydlení dokáže být opravdu magický. Určitě jste to už někdy zažili – stěhování do nového! Ale jak vše zařídit?

Každý dům, každý byt je jedinečný a každý prostor si prostě žádá svoje. Jenže vybrat dnes z nepřeberné nabídky obchodů s nábytkem, doplňky a nejrůznějším vybavením domácností není nic jednoduchého. Navíc občas nemusí stačit jen nové zařízení bytu, ale je potřeba vzít věci pořádně (a doslova) od podlahy a přikročit i ke stavebním úpravám.

Jenže komu by se do takové náročné práce chtělo… V dokumentárním seriálu Koupeno, a co dál? uvidíte, že pro některé je tohle všechno nejen hračka, ale hlavně životní poslání. Architektka Marta Czerkiesová má zařizování bydlení v malíčku, nebo ještě lépe řečeno v krvi. Stačí ji pozvat k sobě domů a sdělit jí své představy o tom, jak by vaše vysněné bydlení mělo vypadat. Marta jako pravý profík vaše představy vždy trochu „učeše“, protože ne všechna přání jsou reálná nebo pro daný prostor vhodná.

A jak tedy vše pod taktovkou Marty probíhá? Jednoduše, na pár dnů či týdnů se nastěhuje k vám, a když se pak vrátíte, nestačíte se divit. I když přímo do vašeho bytu Martu bohužel pozvat nemůžeme, třeba vás i přesto tento seriál inspiruje k drobnějším, nebo i větším úpravám u vás doma. Inspirace totiž není nikdy dost.

Koupeno, a co dál?

Dokument
Foto CANAL+ Domo
neděle 28. 2.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC