Soutěž

Vyhrajte zájezd na Velkou Cenu Maďarska

Vyhrajte zájezd na Velkou Cenu Maďarska

Formule 1, královská disciplína automobilového sportu je tu a spolu s ní i mistrovství světa F1, legendární Velká Cena. K této příležitosti máme pro vášnivé fanoušky připravenou soutěž o zájezd na Velkou Cenu Maďarska.

Těšit se můžete na živé vysílání všech nedělních závodů Formule 1 včetně tréninků a kvalifikačních závodů. Exkluzivní záběry z PITLANE, PADDOCKU, KOKPITU. Navíc všechny závody budou reprízovány tentýž den: závody začínající v brzkých ranních hodinách budou reprízovány odpoledne a závody, které poběží v odpoledních hodinách, budou reprízovány v hlavním vysílacím čase v neděli.

 

Velkou cenu F1 a maximální vizuální zážitek přinášejí  Sport 1 a Sport 2. Sport 1 odvysílá všechny tréninky a kvalifikace a na Sport 2 se můžete těšit na přímé přenosy hlavních závodů v maximálním rozlišení. Kromě českých a slovenských komentářů se můžete těšit na analýzy a expertní rozbory v živém studiu například od Tomáše Richtra.

 

 

Co v soutěži můžete vyhrát?

Pro jednoho šťastlivce je připravena cena v podobě zájezdu na Velkou Cenu Maďarska v Budapešti. Zájezd je v termínu 21.7. – 25.7.2016 a je pro dvě osoby. Cena zahrnuje autobusovou dopravu luxusním autobusem, transfery na okruh,  2 noci ubytování se snídaní v ****hotelu, víkendovou vstupenku na tribunu a odborného delegáta CK specializovaného na Formuli 1.

 

 

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních balčíků Multi, Kombi, Multi HD, Komplet nebo Flexi 7. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 30.6.2016 do 23:59 hodin.

Soutěž
Foto Sport 1

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC