Soutěž

Soutěžte s Nat Geo WILD a zažijte žraloky na vlastní kůži

Týden se žraloky
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Prastaří predátoři, kteří naši planetu obývají už pěknou řádku let, patří k obávaným mořským živočichům. Kolik je pravdy na tom, že jsou to krvežíznivá monstra? Proč útočí na lidi? Doslova na zoubek se těmto záhadným zvířatům podívejte v sérii pořadů týdne se žraloky na programu Nat Geo WILD.

Během týdne se žraloky se vám občas budou ježit vlasy strachem, ale také se neubráníte obdivu, protože tihle ohromní a obávaní lovci jsou velmi inteligentní živočichové, kteří jsou jen zahaleni rouškou tajemství. Seznamte se s jejich světem v sérii dokumentů.

Začínáme již 22. 8. 2016 s dokumentem Obří kladivoun, následuje série Když žraloci útočí, dále Žraloci z Alcatrazu kde popíší, jak dozorci dohlíželi na to, aby vězni neutíkali a týden se žraloky zakončíme Honem na kladivouna.

Více se o dokumentech dozvíte ZDE.

 

 

S Nat Geo WILD si můžete zasoutěžit a vyhrát rodinné vstupné do Mořského světa, který vás provede tajemným světem mořských hlubin. V mořském světě můžete obdivovat velké množství živočichů včetně obávaných žraloků. A jak se zúčastníte soutěže? Stačí správně odpovědět na následující otázku:

 

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních balíčků Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet nebo Flexi 7. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 31.8.2016 do 23:59 hodin.

Soutěž
Foto Nat Geo Wild

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC