Pro děti

Zuzíci jsou tu!

Zhu Zhu

Mít doma mluvící zvířátko, které dítě by si tohle nepřálo. A představte si, že byste měli hned čtyři! To by byla paráda!

Tento sen se splnil malé Frankie, která žije se svými rodiči v domku na předměstí a rozhodně se v životě nenudí. Jednak sama vydá bez dvou za dvacet, je totiž pěkné kvítko, jednak její rodiče rozhodně nejsou přísní suchaři, ale správňáčtí dospěláci, co nezkazí žádnou srandu, ale hlavně má čtyři zuzíky. To jsou roztomilí malí křečci, kteří jsou však pěkně divocí.

Když se dá tahle povedená parta dohromady, tak o zábavu rozhodně není nouze. Neustále vymýšlí nějaké lotroviny. Občas jsou až trochu moc živí, takže je jasné, že se dostávají i do různých šlamastik. Frankie na své nejlepší kamarády ale nedá dopustit a společně se nakonec ze všeho vždycky nějak vymotají. Jsou to prostě malí divoši, se kterými se nemůže nikdo nudit, navíc umí každou situaci náležitě okomentovat, takže se budete občas smát, až vás bude bolet břicho.

A jak se vůbec naši hrdinové jmenují? Frankie už známe, pak je tu žlutý křeček Pipsquek, trochu vedoucí téhle vykutálené partičky. Nejstarší z nich je pan Squiggles, který je takovým malým křeččím vědátorem a vynálezcem. Nesmí chybět ani křeččí dáma, Num Nums, kterou poznáte podle brýlí, a nakonec každá parta musí mít i svého siláka a popletu zároveň, což je Chunk. Každý z nich je maličko jiný, ale dohromady jim to klape skvěle.

A jak už to tak bývá v animovaných seriálech pro děti, vždycky všechno dobře dopadne a navíc všechny šlamastiky, do kterých se tihle raubíři dostávají, s sebou přináší i malé poučení. Ale nemusíte se bát, nejde o výchovný seriál, v němž by byla nějaká poučka doslova na každém rohu. Naopak je to zábavný animák pro děti různého věku, jenž je má hlavně rozesmát. Disney Channel opět nezklamal a neposedné, mile animované Zuzíky si děti určitě oblíbí.

Zhu Zhu

Pro děti
Foto Disney Channel
pondělí 13. 3.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC