Pro děti

Želvy ninja

Želvy ninja na gauči
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Oblíbení želváci, kteří se můžou utlouct po pizze a zachraňují New York před všemožnými padouchy, jsou zpět. Ve čtvrté řadě dobrodružného seriálu se vrací nejen vykutálená čtyřka zelených ninjů s krunýřem, ale i staří známí záporáci.

Leo, Donnie, Raph a Mickey – dobře známá partička želváků, kteří žijí v newyorské kanalizaci, je stále připravena bojovat se zlem v ulicích velkoměsta. Pro mnoho lidí by mohl být šok, kdyby je zahlédli, a tak se na dobrodružné i nebezpečné výpravy vydávají vždy pod rouškou tmy. Jejich jedinou kamarádkou bez krunýře je April O'Neilová, jež je „zelenáčům“ vždy nablízku a pomáhá jim ze všech šlamastik. Největší oporou je jim ale mistr Tříska, krysák, který ovládá snad všechny bojové techniky a kluky je učí. Nepřijdete ani o osvědčené padouchy, ninju z temné strany Trhače a zlem posedlého Kranga.

Želváci z Nickelodeonu jsou třetí verzí tohoto dnes už kultovního seriálu, jenž vznikl podle komiksové předlohy. Na rozdíl od svých předchůdců se tentokrát tvůrci zaměřili na mladší diváky a tomu přizpůsobili animaci a poupravili děj. Zkombinovali počítačově vytvořené 3D modely s flashovou animací a komiksovými zkratkami i symboly a z April udělali teenagerku, takže si s kluky rozumí mnohem líp. 

Jako vždy se můžete těšit na dobrodružné příběhy plné napětí, postav z jiných dimenzí a také humor, který k těmto želvám vždy patřil. Jako ninjové jsou skvělí, ale coby šestnáctiletí se chovají jako naprosto neřízené střely, a s tím si občas ani ten největší mistr neví rady. Kluci se v jednom kuse předhání doslova ve všem – kdo je lepší bojovník, kdo je chytřejší, kdo má být vůdce party, kdo sní víc pizzy… Jejich vzájemné pošťuchování seriál odlehčuje a bránice polechtá i dospělým. Pokud jste v devadesátých letech sledovali původní seriál, určitě se připojte ke svým ratolestem a vraťte se na chvíli do dětství. Nebudete litovat.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Želvy ninja

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon sobota 3. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC