Pro děti

Willy Fog v myším kožíšku

Geronimo Stilton
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Cestování kolem světa je vždy plné dobrodružství a neočekávaných setkání. Takže si držte klobouky a přidejte se k myšákovi Geronimu Stiltonovi a jeho rodině, poznáte s nimi totiž opravdu celý svět.

Myšák Geronimo žije ve městě Myšákově na podivuhodném Myším ostrově, který vypadá jako plátek sýra a leží v jižní části Krysotického moře. Ve volném čase sbírá historické kůrky od parmazánu z 18. století, ale hlavně strašně rád píše knihy, v nichž vypráví o svých příhodách. Živí se jako reportér, takže námětů na cesty má až až. Je tu však jeden malý zádrhel – absolutně nesnáší cestování. Dostává mořskou nemoc, je mu špatně v letadle a bojí se aut. Navíc je to trochu nešika a do všeho se vrhá po hlavě, ale nakonec není tak těžké dostat ho klidně i do vzducholodě nebo ponorky.

Samozřejmě na všechno nemůže být sám, každý potřebuje kamarády a Geronimo je má mezi svými nejbližšími. Všechna dobrodružství s ním tak prožívá také Thea – Geronimova mladší sestra, je zvláštní dopisovatelkou listů a vždy je připravena vrhnout se do akce; Trap – jejich bratranec, vtipálek, který pro noviny nepracuje, ale když je vyzván, cestuje jako Geronimův společník; Benjamin – jejich synovec je doslova génius přes elektroniku, miluje počítače, skateboarding a je energický, ale někdy trochu netrpělivý; a nakonec Pandora – Benjaminova nejlepší přítelkyně se ráda účastní všech cest, docela se podobá Thee, často však ztrácí pozornost, což ji občas přivádí do nebezpečí.

Animovaný seriál vychází ze stejnojmenné knižní série, která si získala fanoušky po celém světě. Kromě dobrodružství a napínavých situací na děti čeká také legrace a spousta roztomilých postav. Malí cestovatelé se rozhodně nudit nebudou.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Geronimo Stilton

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 1. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC