Pro děti

Vzhůru za draky

Rytíř Mike stoupá vzhůru s drakem
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

O odvaze Vikingů nikdo nikdy nepochyboval. Nezáleží na tom, jestli jsou malí nebo velcí, jsou to prostě bojovníci a dobrodruzi každým coulem. Někdy by však neškodilo, kdyby se do všeho nevrhali přímo po hlavě.

Dávejte pozor a poslouchejte napínavé vyprávění spolu s Mikem a Evie. Jejich táta, který je jen tak mimochodem králem, se po návratu z daleké výpravy dozvídá, že Vikingové ukradli velmi vzácný křišťál. Kdyby ho ale sebrali nějakému jinému králi, jenže oni si troufli rovnou na draka! Z toho kouká pěkný průšvih. Král proto musí křišťál vrátit zpět do Dračí hory dřív, než si toho hrozitánský drak všimne. Jenže Mike a Evie se rozhodnou, že tátu překvapí a vydají se po stopách křišťálu také, aby ho mohli drakovi vrátit dřív než kdokoli jiný.

Myslíte si, že jsou tito dva sourozenci na taková velká dobrodružství příliš malí? Ani náhodou. Mike má odvahy na rozdávání a když je někdy příliš „hrrr“, jeho sestřička Evie, která ovládá nejrůznější kouzla, mu vždycky pomůže. Spolu zvládají překonávat všemožné překážky a díky své fantazii a vtipným nápadům se jim nakonec daří mnohem víc než moudrým dospělým.

Jak vycvičit draka pro nejmenší

Jestli jste si zamilovali animovanou hitovku o Škyťákovi a jeho drakovi Bezzubce, buďte si jistí, že vás budou bavit i Mikeova dobrodružství. Vždyť i tady narazíte na někdy trochu popletené a nešikovné Vikingy, stejně tak na hodné draky, kteří spíš připomínají domácí mazlíčky, a na další pohádkové postavy. Animace není propracovaná jako od studia DreamWorks, ale to vůbec nevadí. Možná naopak, tento dračí svět je mnohem roztomilejší ve své jednoduchosti, nepřeplácanosti a to zvláště předškolákům vyhovuje víc. Podstatný je napínavý příběh, ve kterém však nechybí humor a drobné vtípky. Proto neváhejte a sledujte, jak se s dračí výzvou Mike s Evie poperou.
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Mike rytíř ‒ Cesta k Dračí hoře

Pro děti
Hodnocení FDB 100 %
Foto Minimax
Minimax sobota 16. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC