Pro děti

Tučňáci z Madagaskaru: Konečně hrdinové vlastní akce

Tučňáci z Madagaskaru
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Někteří superšpióni se nerodí, ale líhnou. Kvarteto roztomilých militantních tučňáků si zatím pro sebe kradlo scény ve třech animovaných Madagaskarech. Nyní tato ptačí polovojenská jednotka konečně dostala povolení k vlastní akci.

Skipper, Kowalski, Rico a Vojín jsou opravdu povedení ptáčci. Jsou to totiž tučňáci schopní žít kdekoliv a k tomu jsou ještě nejvýkonnější a možná nejmenší úderná jednotka tajných agentů. Po útěku z newyorské ZOO přežili spolu se svými přáteli lvem, zebrou, žirafou a hrošicí dobrodružství na Madagaskaru, v Africe, v Monte Carlu i v kočovném cirkuse.
 
Nyní je čeká střet s výstředním géniem a velice úspěšným vědcem doktorem Octaviem Brinem. Jak už to u zlosynů tohoto typu bývá, Brine má za sebou strašlivou tajemnou minulost, kvůli níž naprosto nesnáší všechny tučňáky. Navíc jde o chobotnici, takže je padouchem opravdu slizkým. Do nelítostného boje za záchranu světa a tučňáků se ještě motá jiná tajná organizace zvaná Severák, elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. Tučňáci z Madagaskaru sice dosud hráli ve filmu jen roli zábavných vedlejších postaviček, letos ale dokázali, že bez problémů unesou celý animovaný snímek. Zvlášť když pro ně tvůrci ze studia DreamWorks přichystali zábavnou parodii na bondovky, v níž se černobílí ptáci dostanou na Antarktidu, do Benátek, na poušť, do Šanghaje, do New Yorku i do Kentucky.
 
Během svých cest se stanou slavnými hvězdami, zapojí se do špionáže, zmaří hanebný plán a smlsnou si na sýrových křupkách. „Tučňáci jsou velké osobnosti v miniaturním balení. A stejně jako mnoho velkých týmů z filmového plátna i oni jsou vytrženi ze svého pohodlí. Vydají se na dobrodružnou cestu kolem světa, která je přiměje, aby se zlepšili,“ říká Tom McGrath, který vytvořil postavy pro animovaný hit Madagaskar a také v původním znění dabuje Skippera.

Tučňáci z Madagaskaru

Pro děti
Hodnocení FDB 77.9 %
Foto HBO

Režie Eric Darnell, Simon J. Smith

Obsazení Peter Stormare, John Malkovich, Annet Mahendru, Ken Jeong

Délka 88 min.

HBO čtvrtek 26. 11. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC