Pro děti

Super trefa

Tým Supa Strikas
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Být profesionálním hráčem fotbalu není jen tak. Chce to nejen talent, ale také pořádný trénink a kapku štěstí. To hlavní je však sehraný tým, což rozhodně nechybí animovaným hvězdám ze Supa Strikas.

Sehraná partička, jejímž hlavním protagonistou je mladý útočník Shakes, patří k nejlepším týmům na světě. Hoši si užívají své pozice hvězd a sportovních celebrit, ale rozhodně nezapomínají na to nejdůležitější, na fotbal. Musí se utkat s nejrůznějšími soupeři napříč všemi kontinenty a ne vždy jde o čistou hru. Kluci se ale rozhodně nevzdávají, přeci jen nejsou supertýmem nadarmo.

Superhrdinové skórují

Jihoafrický animovaný seriál má i svou komiksovou verzi a jak se dá čekat, je populární hlavně u kluků, kteří se rozhodně nebudou nudit. Nejde totiž jen o fotbal jako takový. Seriál je plný akce i záhad. Kluci se postupně utkávají s nejrůznějšími týmy, od Mexika po Čínu, a díky tomu se seznamují s pradávnými kořeny této nejpopulárnější hry na světě. Občas jim plány zkříží trocha magie, občas nějaká „levárna“, všechno je však nakonec posune kupředu a pomůže zlepšit jejich schopnosti. Každá epizoda je navíc takovým mikrodetektivním příběhem, protože, jak ví všichni správní fotbaloví hráči i fandové, poznat soupeře ještě před začátkem hry je důležité. Supertým tak postupně odhaluje různá tajemství, ale také švindlíře.

Hoši jsou veselá partička, na trénincích si ze sebe utahují a slovní špičkování k nim prostě patří. Každý z nich je sice úplně jiný, ale dohromady jsou neporazitelní, byť se potkají i s těmi největšími fotbalovými legendami. Seriál je navíc animovaný ve stylu klasických marvelovek – namakaní fotbalisté s ostře řezanými rysy si prostě musí poradit v každé situaci, jsou totiž superhrdiny zeleného trávníku.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Supa Strikas

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 23. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC