Pro děti

Správná trojka

Bobby a Bill
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Bobby a Bill jsou pěkně vykutálení parťáci, kteří si užívají nejrůznějších dobrodružství každý den. Stačí jim zahrada nebo ulice, kde bydlí, aby se ani v nejmenším nenudili. Když máte ty správné kamarády, je jednoduše pořád co objevovat.

S eriál Bobby a Bill je o přátelství malého rozpustilého klučiny a jeho psa, nebo bychom měli říct, že je o potrhlém psovi a jeho klučičím kamarádovi? Tak či tak se společně nenudí a jsou jako jedna mysl, jedno tělo. Navíc na své hrátky nejsou sami, většinou se k nim úplnou náhodou a vlastně nedobrovolně připojují i Bobbyho máma s tátou. A abychom nezapomněli, kluci vždycky potřebují i nějakou parťačku, takže ani v tomto seriálu nechybí, i když je to krapet „jiná“ holka, než byste asi čekali. Do jejich zábavného gangu totiž patří ještě cool želva Caroline, která zbožňuje skateboard.
Tahle správná trojka by si mohla bezstarostně užívat svých her, nebýt sousedky, která je ze srdce nesnáší, a tak vedou takovou malou pouliční válku. Do všeho se navíc motá sousedčina černá Micka. Ta mívá ale dost smůlu, protože záludnosti její nebo paniččiny se jí často vymstí – neustále na ni padají všemožné věci a velmi často se chytá do vlastních pastí. 

Komiksové hvězdy

Postavy Bobbyho a Billa nejsou žádnou novinkou, ve světě komiksu jsou známé už od konce padesátých let. Vymyslel je belgický kreslíř Jean Roba a do dnešní doby vyšlo už pětatřicet knih. Není se tedy co divit, že francouzští animátoři vytvořili roztomilý seriál pro předškoláky i školáky, kteří si legračního pejska, trhlou želvu a malého rošťáka zaručeně oblíbí. A co si budeme nalhávat, i rodiče se na vydařený animák Bobby a Bill rádi podívají.
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Bobby a Bill

Pro děti
Foto Minimax
Minimax neděle 9. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC