Pro děti

Správná pětka na stopě

Správná pětka
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Chcete-li i v létě zažít nějaké dobrodružství a trochu si při tom potrápit mozkové závity, Správná pětka je tím pravým seriálem. Dá se říct, že je to takový Scooby-Doo ve francouzsko-anglickém podání.

Čtyři mladí detektivové, vlastně ještě teenageři, se vydávávají na dovolenou, aby si odpočinuli od školních povinností. O nějakém povalování na pláži však nemůže být řeč. Jo, Max, Dylan a Allie společně se svými rodiči řeší nejrůznější záhady, ale možná by často byli v koncích, kdyby jim nepomáhal ještě jeden věrný člen party, pes Timmy. Děcka mají sice bystré hlavy a jsou vynalézavá, jenže psímu čenichu a čtyřem hbitým nohám se prostě nevyrovnají.

Tato povedená pětka detektivů se nenechá ničím odradit ani zastrašit. Chvílemi se dostávají do takových patálií, až se zdá, že jejich dobrodružství skončí nedobře. Jenže když držíte pohromadě a pomáháte si, nakonec se vám nic nestane. Správná pětka je toho důkazem. A ještě můžete pomoci odhalit nějakého záškodníka nebo velký podvod. Uvidíte, že i při pobytu v přírodě – plachtění na lodi, kempování nebo turistice – můžete zažít pořádně napínavé chvilky. Zvlášť když nejrůznější tajemství a trable doslova přitahujete. V partě kamarádů se ale není čeho bát.

Seriál Správná pětka – Na stopě vychází z velmi populárních dětských knížek britské spisovatelky Enid Brytonové, která se pro psaní dobrodružných příběhů snad narodila. Animovaná verze její nejpopulárnější řady se od své knižní předlohy příliš neliší, což je skvělé. Nechybí tak napětí, ale ani promyšlený humor doplněný ještě o ponaučení i nejrůznější zajímavosti z přírodních věd. Prostě, když bude nějaký srpnový podvečer deštivý a vaše ratolesti budou muset zůstat doma, se Správnou pětkou jim to nebude vůbec líto.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Správná pětka – Na stopě

Pro děti
Foto MInimax

Režie Pascal Pinon, Thierry Sapyn

Délka 21 min.

Minimax pátek 1. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC