Pro děti

Soy Luna – seriál, na kterém si budete „ujíždět“

Luna s kamarádkami
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Září už je v plném proudu, ale to neznamená, že byste se měli zavřít doma a myslet jen na školní povinnosti. Život totiž může být pořádná jízda, a to doslova! Přesvědčí vás o tom Luna, teenagerka, která bez kolečkových bruslí nedá ani ránu.

Luna je naprosto spokojená doma v Mexiku, kde má vše, po čem touží. Skvělé kamarády, milé a obětavé rodiče, školu i brigádu, ale hlavně své milované kolečkové brusle, na kterých se prohání po městě celý den. Nejen že se díky nim dostane všude rychleji, především si na nich užívá svého milovaného domova, radosti z pohybu a sem tam vystřihne i nějakou tu taneční figuru. Jejím největším snem je stát se tanečnicí na bruslích.
Celý svět se jí však obrátí vzhůru nohama, když se musí přestěhovat do Argentiny. Mexiko opouští velmi nerada, ještě že má s sebou své brusle. Smutek Luně ale nevydrží dlouho, protože objeví soutěž Jam & Roller a hned má pro co žít. Sál, v němž se na bruslích prohání další tanečníci a ve kterém pozná nové přátele i lásky, je navíc úplně stejný jako ten, ve kterém v jednom ze snů vyhrála bruslařsko-taneční soutěž. 
Zbrusu nový seriál pro teenagery nadchne hlavně dívčí publikum – holky se můžou těšit na romantické scény, zajímavé módní kreace hlavních hrdinek a pohledné fešáky, kteří se budou ucházet o Lunino srdce. Ovšem ani kluci nepřijdou zkrátka a kdo ví, třeba by je freestylové bruslařské umění ostřílených borců mohlo inspirovat k tomu, jak okouzlit svou vysněnou dívku. Tak či tak, tento zábavný seriál plný barev a jihoamerického temperamentu vám určitě zpříjemní nadcházející podzimní podvečery.
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Soy Luna

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 3. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC