Pro děti

Rodinná idylka trochu jinak

Úžasňákovi
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Věnovat se rodině, chodit do práce, být co nejlepším rodičem – tak vypadá úplně obyčejný život. Jenže když jste Bob Parr, kdysi známý jako pan Úžasný... Kdyby se tak objevil nějaký padouch, na jehož dopadení by se Bob mohl zase vyřádit!

Jeho přání se mu splní, protože jak známo, zlo nikdy nespí. Na tajemném ostrově pěkně v ústraní jeden šílenec sestrojil nejrůznější monstra a teď se s jejich pomocí chystá ovládnout svět. Je tedy čas povolat pana Úžasného zpět do služby! Bob je samozřejmě nadšený, jen se trochu bojí, co na to jeho manželka – mimochodem bývalá Elastižena. Mají přeci jen tři děti a obléknout si svůj super kostým znamená také dost riskovat krk. Jenže tahle vykutálená rodinka táhne za jeden provaz, zvlášť když supernadání v ní mají nejen rodiče. 

Nojo, jenže po letech „klidného rodinného života“ – se třemi dětmi to je vždycky divočina – to není jen tak, vrátit se zpět. Třeba takový rostoucí pupek dokáže potrápit i toho největšího superhrdinu. Času však není na zbyt, a tak se do záchrany světa pustí všichni Úžasňákovi společně.

Když se spojí velikáni jako Disney a Pixar, je jasné, že výsledkem nemůže být nic špatného. Úžasňákovi však překvapili! Tento animovaný superbiják je krom vtipných hlášek, napínavých momentů a dojemných rodinných chvilek našlapaný odkazy na filmové klasiky jako Vesmírná Odyssea nebo Hvězdné války. 

Ale hlavně je to vtipná a povedená pocta bondovkám. Superagent bez superschopností je tady schovaný za každým vynálezem, prašťěnými vědci, v jeskyních a na odlehlých ostrovech. Korunou všeho je pak vynikající hudba přesně namíchaná podle 007. Tenhle biják rozhodně stojí za vidění malým i velkým divákům.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Úžasňákovi

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel sobota 20. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC