Pro děti

Pěkně vykutálený ptáček Harvey

Harvey Beaks
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na skylink Live TV Sledovat

Dobrých animáků není nikdy dost. Zvlášť pak takových, u kterých se pobaví jak malí školáci, tak i jejich ostřílení starší sourozenci. S vtipnou, občas lehce ironickou animovanou novinkou přichází v únoru program Nickelodeon. A Harvey Beaks je zase jednou trefa do černého.

Malý Harvey je asi devítileté ptáče, které je trochu zbrklé, trochu ztřeštěné a hlavně nadšené z čehokoli nového. Jako každé malé dítě zbožňuje dobrodružství i zábavu, ale nevyhne se ani občasným trablům. Tedy občasným – jelikož k jeho nejlepším kamarádům patří dvojčata Foo a Fee, nějaká ta šlamastika čeká na tuhle trojku téměř na každém kroku. Nic je však nedokáže zastavit a s nadšením uskutečňují kdejakou potrhlost, která je napadne.
Tihle vykutálení kamarádi žijí v kouzelném lese Bigbark společně se svými rodiči a dalšími obyvateli – koruny stromů má kupříkladu pod palcem gang veverek, seznámíte se i s mývalem Randlem, který žije se svou senilní matkou, do Harveyho party patří také poněkud bázlivější králík Dade anebo medvědí fanda rapu, pěkně vykrmený Techno Bear. Už jen z výčtu těchto postaviček je jasné, že tohle není klasický roztomilý animák pro malé špunty, ale spíš krapet pokušitelský seriál, kde zaprášené městské ulice nahradil les, ovšem jinak je to klasická městská džungle. Co na tom, že Harveymu je teprve devět, i tak si zajde na diskotéku, s dvojčaty ukradnou kola z Randlovy půjčovny nebo se dostanou do sporu s veverčím gangem. 
Každá patálie, do které se tito malí lumpíci zapletou, však nakonec dopadne dobře. Harvey má totiž nejen velkou kulatou hlavu, ale ještě větší dobrácké srdce, takže se vždycky nakonec snaží všechno napravit. A ruku na srdce, i když tento seriál nevypadá na první pohled zrovna dvakrát výchovně, není fajn se občas podívat na animák, kde k hlavním hrdinům nepatří prvoplánoví správňáci, ale roztomilí ďáblíci? 
Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Harvey Beaks

Pro děti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon pondělí 15. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC