Pro děti

Mia se vrací

Mia a její kamarádi

Kouzelný svět plný létajících elfů a jednorožců je opět zpět v plné parádě. Mia i vy se můžete těšit na nová dobrodružství ve třetí řadě oblíbeného animovaného seriálu.

Trochu tichá, ale velmi bystrá dívka Mia se necítila v našem světě úplně ve své kůži. Vždycky měla pocit, že ji něco doslova drží při zemi, i když ona sama by se nejraději vznášela někde v oblacích. Jak se ukázalo, tak to nebyl jen tak obyčejný sen. Mia se totiž jednoho dne ocitla uprostřed nádherného, ale naprosto odlišného světa, než na který byla zvyklá. A co víc, dokonce jí narostla křídla.

V předchozích sériích jste mohli sledovat, jak velkooká Mia s růžovými vlasy objevuje svůj druhý domov. Seznámili jste se s jejími novými kamarády, poznali jste krále s královnou a dokonce i létající jednorožce. Tento pohádkový svět ale rozhodně nebyl plný jen idylického poletování a dovádění na koních. Jako v každém správném příběhu pro děti i zde žijí zlouni (tady spíš zlounky), kteří chtějí ovládat druhé a neustále kují nějaké pikle. Proto velmi často musela Mia svým kamarádům pomáhat se záchranou jejich světa.

Ve třetí řadě se jí dědeček Renzo rozhodne dát originální dárek k narozeninám – Mia může strávit celé léto s haflingy na farmě v Tyrolech. Pro milovnici koní a jednorožců to je jako splněný sen. Tak se nechme překvapit, co za nová dobrodružství ji a její kamarády v létě čeká.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Mia a já

Pro děti
Foto Disney Channel
neděle 19. 3.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC