Pro děti

Mia a já: Nový dětský hit – jednorožci

Mia a já
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Když se mísí skutečný svět s pohádkovým, děti jsou u vytržení. A možná právě proto sklízí seriál Mia a já takový úspěch u malých diváků po celém světě.

Nestává se to často. Stačila jediná sezóna a příběhy dvanáctileté holčičky Mii si našly obdivovatele ve více než šedesáti zemích světa. Vlastně se není čemu divit. Tvůrci vkusně namíchali témata, která děti milují. Hlavní představitelka je dívka z masa a kostí, která žije ve skutečném světě. Jelikož se ale potýká s problémy, jak se začlenit mezi spolužáky v nové škole, často uniká do své bujné fantazie, kde hraje mnohem důležitější roli.  
 

Ochránit rohy

Ve fantastické říši jménem Centopie žijí pohádkové bytosti, elfové, draci a hlavně ohrožený druh jednorožců. Miin tatínek zkonstruuje speciální portál, pomocí něhož Mia dokáže cestovat mezi skutečným světem a Centopií. Brzy se ukáže, že ani v říši pohádek vše neklape na sto procent, a tak bude muset spojit síly s hodnými elfy, aby zabránili zlé královně Panthei v jejím temném plánu. Jednorožci nejsou totiž jen krasní koníčci s nosní ozdobou, v jejich rohu se skrývá magická moc věčného mládí, po níž Panthea prahne. Zápletka působí v kontextu dnešní doby moderně, vždyť nosorožci jsou na pokraji vyhynutí a skuteční pytláci by potřebovali nějaké ty elfy, aby jim nakopali zadek.
 

Pomáhat a chránit

Naštěstí nebude naše dospívající holčička na všechno sama. Elfové jsou dobře vycvičení bojovníci a ve svém čele mají neohroženého prince Yuka a zkušeného válečníka Mo. Mia se ve zbrusu nové sérii bude potkávat s novými postavami a celou plejádou vzácných jednorožců. A právě kvůli tomu se budou i vaše děti moci těšit nejen na nová dobrodružství, ale i na hračky nových jednorožců, které budou k dostání v hračkářství.

Mia a já

Pro děti
Foto Minimax
Minimax čtvrtek 25. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC