Pro děti

Medvídek Pú

Přátelé ze Stokorcového lesa
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Ho, ho, ho, hóóó! Je tu snad někdo, kdo nezná příběhy trochu nešikovného medvídka Pú? Jestli ano, je nejvyšší čas to napravit a seznámit se roztomilým, ale taky docela nemotorným medvídkem Pú, který vidí všude jen to nejlepší. I když svým přátelům někdy přidělává spíš starosti, než aby jim pomáhal, nelze se na něho zlobit.

Disneyovská klasika všech klasik, tak by se dal jednoduše popsat slavný animovaný film o medvídkovi ze Stokorcového lesa z roku 1977. Ani téměř po čtyřiceti letech kouzlo Púa a jeho přátel nevyprchalo. Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství zůstává filmem, který patří mezi disneyovkami k těm nejpopulárnějším a z Púa se stala opravdová celebrita. Tohle o sobě každá animovaná postava říct nemůže.

V čem je to kouzlo? Jak to, že Pú je stále tak oblíbený? Vždyť nelétá na žádných supermoderních vesmírných lodích. Ani nemá za kamarády žádné drsňáky, kteří by sem tam utrousili nějakou vtipnou hlášku. A taky nemusí zachraňovat svět před nebezpečnými padouchy. Vždyť si jen spokojeně žije v malebném lese, chodí na návštěvy za kamarády a má neustále chuť na med. A právě v tom se ukrývá všechno. Pú je z podstaty trochu hloupý méďa, který vždycky něco zpacká a pomáhat mu musí jeho lesní kamarádi.

Asi netřeba je nějak podrobně představovat – trhlý Tygřík se vrhá do všeho po hlavě; Prasátko chce jediné, mít kolem sebe pěkně uklizeno, ale je tak drobné, že ho někdy děsí i obyčejné listí; trochu neurotickému Králíkovi se nedaří mít svůj klid, kterého si neužije ani Sova, ta musí neustále všechno zachraňovat svým rozumem; a oslík Ijáček? Ten si prostě přístřešek nepostaví a nepostaví, ale bez něho by byly příběhy o Púovi poloviční, patří totiž k těm nejoblíbenějším postavám. Zkrátka, ať už se Pú připlete do cesty komukoli a vyvede cokoli, zamilujete si ho. Stejně jako tento klasický film, plný chytlavých písniček s nezaměnitelným animačním rukopisem starých dobrých disneyovek.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

Pro děti
Hodnocení FDB 81,7 %
Foto Disney Channel

Režie John Lounsbery, Wolfgang Reitherman

Délka 71 min.

Disney Channel sobota 30. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC