Pro děti

Máša a medvěd

Máša a medvěd
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Ve dvou se to vždycky lépe táhne. Své o tom ví i rozverná Máša a její nejlepší kamarád medvěd. A vůbec nevadí, že jsou každý z úplně jiného těsta. Ať se děje, co se děje, vždycky táhnou za jeden provaz.

Populární ruský animovaný seriál zaručeně chytí ty nejmenší děti i jejich starší sourozence a možná i vás. Malá Máša je totiž pěkné zlobidlo, a tak není o dobrodružství nikdy nouze. Vrhá se do všeho po hlavě, neváhá vyzkoušet téměř cokoli, je to prostě taková prťavá neřízená střela v růžovém. To se pak má její kamarád medvěd co otáčet, aby stíhal hasit všechny pohromy. Ale jako u správné pohádky nakonec vždycky všechno dobře dopadne.

Máša je trochu rozmazlená holčička, která chce mít všechno, a to nejlépe hned. Když se však bez rozmyslu napije záhadného nápoje v laboratoři, může se stát cokoli. Třeba že začne nekontrolovatelně rychle růst a brzy jí bude i trojpatrový dům malý. A kdo ví, jak by to s ní dopadlo, kdyby její huňatý parťák nenamíchal další kouzelný koktejl, který z ní zase udělá malého blonďatého ďáblíka. To by však nesměl být medvěd trochu popleta, protože než se Máša vrátí ke své velikosti, stihne se ještě zmenšit na velikost berušky a zase znovu „přerůst“. Taková dobrodružství společně zažívají každý den.

Pokud se budete na seriál dívat se svými ratolestmi, věřte, že medvěda si zamilujete. Umí nasadit tak krásně ustrašený výraz, že byste mu nejraději taky pomohli. A co teprve když se potká se svou milovanou medvědicí – roztomilejšího popletu na námluvách jste zaručeně ještě neviděli.

Máša a medvěd se od klasických dětských miniseriálů liší také animačně, seriál totiž není ani trochu „odfláknutý“. Naopak je plný detailů, jeho tvůrci jednoduše pamatovali na všechno, od nářadí v dílně přes medvědovu laboratoř až po kuchyň a zahrádku. Žádné ledabyle nakreslené místnosti, ale opravdově zabydlený pohádkový svět, který vás chytne za srdce a také rozesměje.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Máša a medvěd

Pro děti
Hodnocení FDB 90 %
Foto Minimax

Režie Denis Červjacov, Oleg Kuzovkov

Délka 7 min.

Minimax čtvrtek 12. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC