Pro děti

Holky a kluci, do sedla!

Horseland
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na skylink Live TV Sledovat

Všichni milovníci koní by měli zpozornět. Čeká vás jízda v sedle koní, které jen tak nepotkáte. Kouzelný svět ranče Horseland je totiž plný zvířat, díky nimž se naučíte vše, co potřebujete, aby se z vás stali opravdoví přeborníci v jízdě na koních.

V novém animovaném seriálu se seznámíte se čtveřicí teenagerů, které spojuje hlavně láska ke koním, ale také ke zvířatům a přírodě obecně. Jejich jezdecký klub se nachází v okouzlujícím kraji plném zelených pastvin a malebných lesů protkaných stezkami, které vyloženě lákají k vyjížďkám. Tři dívky a chlapec se zde starají o své koně, ale také o ostatní zvířata, jenž ke stájím patří, a zažívají mnoho dobrodružství.

Velmi rychle se z nich stanou ti nejlepší kamarádi, kteří táhnou za jeden provaz. Společně se učí starat se o své koně, zjišťují, že je to sice tvrdá práce, často však také skvělá zábava. Pronikají do tajů drezůry, která rozhodně není lehkou disciplínou, a krev v žilách jim pořádně rozpumpují skoky o ceny a další soutěže. Z mladých jezdců a jejich koňů se stává neporazitelný tým, jenž pojí nejpevnější pouto ze všech – přátelství. Jejich idylický svět je však něčím jedinečný, zvířata žijící na ranči totiž umí mluvit! Společně se čtveřicí hrdinů se tak dozvíte všechno, co taková práce na ranči obnáší, co všechno je potřeba zvládat, aby koně mohli závodit a dozvíte se také mnohé o základních jezdeckých disciplínách. Horseland je nejen dobrodružným a zábavným seriálem pro školáky, ale také docela poučnou podívanou. Vaše ratolesti proto určitě pochopí, že svět z koňského hřbetu je sice nádherný, ale také to, že takovýto „mazlíček“ vyžaduje spoustu času a práce.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Horseland

Pro děti
Foto Minimax
Minimax středa 1. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC