Pro děti

Film mých snů, Film mých snů 2: Léto na pláži

Film mých snů, Film mých snů 2
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Letní prázdniny chtějí starší děti spíš než u babičky strávit se svými vrstevníky někde u moře.

Zápletka muzikálu Film mých snů je jednoduchá, jak tomu má u letní komedie pro děti do dvanácti či třinácti let být. Dva mladí surfaři Brady a Mack sjíždí velkou vlnu, která je vyplaví na neznámé pláži. Když se trochu rozkoukají, pochopí, že se ocitli uprostřed filmu ze šedesátých let, na který se nedávno spolu dívali.
 
Naše dvojice se snaží dostat zpět do reality, zatímco se situace každou minutou nezadržitelně komplikuje. Parta surfařů, ke které se Brady a Mack přidají, je v konfliktu s drsnými motorkáři a ať chtějí nebo ne, jsou do tohoto sporu záhy vtaženi. Navíc se hlavní postavy filmu ze šedesátých let do Bradyho a Mack zamilují, což rozbourá původní scénář snímku, ve kterém se naší hrdinové ocitli.
 
Snad můžeme prozradit, že se Bradovi a Mack nakonec podaří ze všech peripetií vyváznout a do současnosti se vrátit. V pokračování jménem Film mých snů 2 se přitom role obrátí – postavy z šedesátkového bijáku se vydají do současnosti. Oba snímky jsou svého druhu poctou Disneyho filmové série Beach Party z raných šedesátých let.
 
Natáčení probíhalo na krásných portorických plážích, a v hlavních rolích obou filmů se představí teenagerské hvězdy Maia Mitchell a Ross Lynch, kterého dospívající diváci znají ze sourozenecké poprockové kapely R5 a z oblíbeného seriálu Austin & Ally. 
 
Pokud tedy vaše děti na surfu neumí a k moři se nejede, pusťte jim alespoň tyto dva letní filmy od studia Disney.

Film mých snů, Film mých snů 2

Pro děti
Foto Disney
Disney Channel sobota 18. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC