Pro děti

Elena z Avaloru

Elena z Avaloru
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Vládnout království není nic lehkého, natož když je vám teprve šestnáct let a místo kordu za pasem musíte nosit korzet. Pro princeznu Elenu to však není žádný problém. Neleká se překážek a odvážně chrání své království před veškerými hrozbami.

Sympatická teenagerka Elena se představuje v novém animovaném seriálu, který kromě dobrodružství přináší i spoustu zábavy a neuvěřitelných postav z jiných světů. Království Avalor totiž není jen tak ledajaké – kromě toho, že v jeho čele stojí korunní princezna, která se teprve učí, jak být královnou, na vás čekají také její odvážní přátelé a Jaquins, neuvěřitelní létající tvorové, kteří své princezně pomůžou z každého nebezpečí.

Tento svět je plný magie a kouzelných předmětů, ale také zloduchů, jenž by rádi usedli na trůn místo Eleny. Můžete sledovat, jak se mladičká princezna se vším vyrovná, nemá to totiž nejjednodušší. Místo toho, aby se věnovala společenskému životu, chystala se na plesy, dováděla se svou mladší sestrou a pomalu se rozhlížela po princi, jemuž by dala své srdce, ocitá se každou chvíli v nebezpečí a musí se starat o celou zemi.

Její moudří prarodiče a vynalézavá sestřička Isabela ji však nikdy nezklamou, a tak jako každá pohádka i Elenina dobrodružství mívají šťastné konce.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Elena z Avaloru

Pro děti
Foto Disney channel
Disney Channel sobota 29. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC