Pro děti

Bizaardvark

Bizaardvark
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Komediální sitcom Bizaardvark sleduje teenagerky Paige a Frankie, nejlepší kamarádky, které píší vtipné písničky a hudbu na svůj trochu „ujetý“ web. Jejich sen o slávě na sebe nenechá dlouho čekat, protože holky srší nejen vtipy, ale také energií a dobrou náladou.

Jakmile Paige s Frankie dosáhnou magické hranice deseti tisíc fanoušku, ozve se jim studio Vuuugle, které chce všechna další videa holkám produkovat. V trochu odměřeném prostředí velké firmy jim pomáhá zorientovat se věrný kamarád a začínající agent Bernie a dvě už zkušené blogerské hvězdy – Dirk a Amelia. Bernie věřil holkám a jejich talentu od samého počátku. I když mu chybí odborné zkušenosti a klienti (a má neustále zaracha), teprve dvanáctiletý klučina se rozhodne být agentem se vším všudy.

Paige i Frankie ho mají neustále v patách, ať se jim to líbí, nebo ne. Nyní jsou naše hrdinky, jako nový objev studia Vuuugle v Los Angeles, připraveny posunout svá komediální videa na novou úroveň. Ve škole každý jejich svéráznému humoru nerozuměl, ale tady mají konečně pocit, že se našly. Frankie miluje zpívání a hraní na klávesy, navíc je opravdu vtipná a má dost ostrý jazyk, Paige taky ráda zpívá, ale hraje na kytaru. Je trochu rozvážnější než Frankie, i když se umí rychle rozvášnit. Holky zbožňují nejvíc na světě psaní a natáčení vtipných scének a písniček, takže se od sebe téměř nehnou a neustále vymýšlí nové skeče. S každým novým videem se Frankie a Paige, a vlastně i Bernie, Dirk a Amelia, učí smát sami sobě, vyrovnávají se s problémy, které přináší dospívání, a zažívají vzestupy i pády.

Svět video blogování je opravdu bláznivý a někdy i docela dobrodružný. Holky si však slávou nenechávají poplést hlavu, pořád jsou ty nejlepší kamarádky, které si jen plní své sny a snaží se rozesmát ostatní.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Bizaardvark

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 21. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC