Pro děti

Akční léto

Spiderman
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Mezi superhrdiny patřil na špičku popularity vždy Superman, ale v závěsu za ním byl hned Spiderman. U toho hlavně komiksoví fanoušci oceňují jeho lidskost, ale také smysl pro humor. V posledních letech mu sice na paty šlapou Avengers, ovšem Spidy se jen tak nepustí.

V červenci se na televizní obrazovky vrací animovaný seriál Dokonalý Spider-man vs. Šílená šestka. Peter Parker nahodí svůj pavoučí obleček a za pomoci parťáků se bude rvát se zloduchy, aby lidé mohli v klidu a bezpečí žít. K hlavním záporákům patří oblíbená parta – Green Goblin, Dr. Octopus, Venom, Sandman nebo Carnage. Tím však výčet vykutálených a někdy spíš pološílených monster nekončí. Zkrátka Spidy má stále co na práci a ani v létě si nedá pohov.

Všichni komiksoví nadšenci, ale nejen oni, znají příběh mladíka, kterého kousne pavouk a díky tomu získá superschopnosti, které se rozhodne využívat při záchraně lidí. Filmové verze, jež známe z kin, se však vždycky rychle překulí přes Spidermanovy začátky a z Petera je rázem dospělý muž, jenž dost často bojuje se životem a sám se sebou. V animovaném seriálu, v němž se spojili dva velikáni, Marvel a Disney, se příběh malinko zpomaluje, protože zůstává s Peterem na střední škole. Náš superhrdina je tedy pořád ještě teenager. Tomu odpovídá scénář a dialogy, protože Peter – Spiderman srší vtipem a častěji než své pověstné pavučiny hází jednu hlášku za druhou. Animačně si však zachovává punc klasické marvelovky tak, jak jsme zvyklí.

Dokonalý Spider-man vs. Šílená šestka je seriál hlavně pro teenagery, kteří mají rádi akci, ale také se rádi zasmějí. Pokud jste nedočkaví, jak dopadne filmová verze, můžete se prozatím na akční dobrodružství pavoučího muže dívat také, nudit se určitě nebudete.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Dokonalý Spider-man vs. Šílená šestka

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondělí 18. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC