Pro děti

7 malých rarachů

7 trpaslíků

Pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících zná snad každý, ale co by se stalo, kdyby místo na stránkách knížky, nebo ve filmu žili všichni ve skutečném světě? Co kdybyste je měli doma v obýváku?

V pohádkovém světě je možné všechno a když se občas prolne s tím naším, to se pak dějí věci. Tentokrát se proto neptají trpaslíci, kdo to spal v jejich postýlce a ujídal z jejich talířků, ale ptá se jedna rodina, kterým spadnou trpaslíci se Sněhurkou rovnou do klína, tedy do domu. A že to nebude nic jednoduchého sžít se s potrhlou a dost nevyzpytatelnou partou „malých mužíčků“, je vám určitě jasné.

Nový seriál Já a sedm trpaslíků je povedenou aktualizací známé pohádkové klasiky. Nepřijdete o své oblíbence – Šmudla je pomalý a nechápavý trpaslík, který si rád hraje a drží se Sněhurčiny sukně. Rejpal (někdy mu také říkají Bručoun nebo Brumla) má ke všemu nějakou tu připomínku, ať kdokoli navrhne cokoli, vždycky si něco najde. Prófa (také Doktor) je moudrý a dost často rozhoduje o tom, co trpaslíci udělají. Je to prostě vůdce této sedmičlenné partičky. Stydlín (někdy také Stydlík) se nejen stydí, ale také se snadno a často dojímá. Dřímal rád odpočívá a kdykoli má chvilku, rád si trochu schrupne. Jinak často zívá. To Kejchal sice kýchá, ale naštěstí ne prořád. A Štístko? To je trpaslík, kterého vždy a všude doprovází dobrá nálada.

Sněhurka je maličko rozmarná a rozmazlená holka, ale v jádru je moc hodná a její trpasličí kamarádi jsou pro ni jako rodina. Pro její rodiče není úplně lehké se s novými obyvateli sžít, často jim totiž život spíš komplikují, než by jim pomáhali, ale nikdy v tom není ani špetka něčeho zlého. Jsou to prostě malí nemotorové, kteří chtějí pomáhat, ale moc se jim to nedaří.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Já a 7 trpaslíků

Pro děti
Foto Minimax
neděle 15. 1.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC