Hudba a lifestyle

Ultra Mix: Jak namíchat nejlepší hudbu

Pharell Williams

Hudebních žánrů je tolik, že čekáme od hudebních kanálů nějaký manuál, který nám pomůže se zorientovat.

Kdysi to bylo jednoduché, existovalo jen pár skvělých videoklipů a hudba se dělila na pop a metal. Samozřejmě myšleno v nadsázce. Rozdělit dnes žánry a vysílat za sebou písničky tak, aby byly zároveň namíchány dostatečně pestře a nenudily a přitom nebyly každý pes jiná ves, už je trošku komplikovanější.
 
Proto na hudebních stanicích existují takzvané „sloty“ neboli hudební bloky, které milovníkům hudby přinášejí písně podle žánrů. Na stanici 360 TuneBox však šli ještě o krok dál a uvědomili si, že lidé mají často rádi písničky z různých žánrů – jednu popovku, jedno „árenbíčko“ a jeden ploužák od Red Hot Chili Peppers. A tak vzniklo odpolední vysílání, které se nazývá Ultra Mix. Liší se od ostatních „slotů“ hlavně tím, že není svázáno geografickými ani žánrovými mantinely. Chcete vědět, o jaké zpěváky, kapely či DJ se jedná? Podívejte se na krátkou exkurzi mezi umělce na Ultra Mix:
 

Skrillex

Američan, který miluje elektronickou muziku. Samozřejmě, jak už je to v dnešní době nutné, je rovněž producentem, kytaristou, DJ a zpěvákem. V letech 2010 až 2012 získal šest ocenění Grammy a je držitelem ceny Electronic Dance Artist Of The Year. Na 360 TuneBox ho můžete vidět s písněmi Ragga Bomb With Ragga Twins nebo First Of The Year.
 

Pharell Williams

Americký producent, zpěvák, skladatel, rapper a také módní návrhář je spojován hlavně s žánrem R&B a hip hopem. Nebo si jej vybavíte i z minulosti, kdy působil v The Neptunes nebo N.E.R.D. Může se chlubit pěknou sbírkou sedmi cen Grammy a bez nadsázky o něm můžeme říct, že stvořil největší popové hity roku 2013. Píšnička Happy! obletěla celý svět a na fotbalovém MS v Brazílii hrála téměř každou volnou chvíli. 

Ultra Mix

Hudba a lifestyle
Foto 360 Tune Box
pondělí 15. 9.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC