Hudba a lifestyle

Druhé manželky

Druhé manželky

Ženy, které se stávají druhými, třetími, čtvrtými či dokonce pátými manželkami mocných a slavných mužů, jsou často považovány za pouhé zlatokopky, které jen chtějí co nejvíce profitovat z úspěchů svých manželů. Nová reality show nechá diváky nahlédnout do jejich světa.

Osmidílný seriál ukáže pestrý a někdy komplikovaný život šestice žen z Los Angeles. Ty propojily svůj život s mocnými muži a umí si ho užít, žijí v luxusu, často ani neví, kolik pokojů má jejich dům, ale zároveň se musí přizpůsobit životu svých mužů i nevlastních dětí. Některé rozjíždějí vlastní kariéru, pro ostatní ale budou vždy pouze záviděníhodné mužské trofeje.

Kdo tedy tvoří „klub druhých žen“?

Shiva Safai

Snoubenku a potenciální třetí manželku realitního magnáta a developera Mohameda Hadida dělí věkový rozdíl 32 let. Mohamed má z předchozích dvou manželství pět dětí, jednou rozvedená Shiva je už připravena vdát se podruhé.

Katie Cazorla

Majitelka nehtového studia je už šest let snoubenkou hudebního producenta Waltera Afanasieffa (produkoval slavný hit Céline Dion My Heart Will Go On), dohromady jsou spolu přes 11 let a Katie by se měla stát jeho čtvrtou ženou.

Veronika Obeng

Třetí manželka špičkového plastického chirurga z Beverly Hills, Michaela Obenga. Dvojice má spolu tři děti a pět dalších dětí z předchozích vztahů.

Shawna Craig

Herečka je pátou ženou herce Lorenza Lamase, známého ze seriálu Odpadlík. Žijí spolu šest let.

Tania Mehra

Ani ne dvacetiletá Tania je snoubenkou Deana Bornsteina, amerického podnikatele a dnes ředitele Tarsin Mobile Inc. Brzy se má stát jeho druhou ženou.

Morisa Surrey

Nová manželka známého kalifornského doktora Marka Surreyho, který spoluzaložil a vede reprodukční centrum Southern California Reproductive Center.

 

Druhé manželky

Hudba a lifestyle
Foto E! Entertainment
pátek 12. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC