Film / seriál

Tělo jako důkaz: Jen přes moji mrtvolu

Tělo jako důkaz
Skylink Live TV

Sledujte na AXN na skylink Live TV Sledovat

Hlavní postavou nového seriálu z dílny AXN je doktorka patologie, která je skvělá odbornice na mrtvé. Hůře už jí to jde se živými.

Doktorka Megan Huntová (Dana Delany) byla vynikajícím neurochirurgem, ale její slibně rozjetou kariéru ukončila autonehoda. Po tom, co ztratila cit v rukou, se vrhla na dráhu soudní patoložky a stala se nejznámější soudní lékařkou ve Philadelphii.

Přestože je ve svém oboru špičkou, předchází ji reputace obtížné spolupracovnice. Naštěstí ale na její straně stojí také několik jejích fanoušků, mezi něž patří služebně mladší kolegové nebo vyšetřovatel Peter Dunlop (Nicholas Bishop), který toleruje její neortodoxní chování. Ať už je jeho původem nepříjemný rozvod nebo absence společenského života. Když dojde na porozumění mrtvým, je doktorka Megan Huntová osobou na slovo vzatou. Jak ale říkáme už na začátku, na vztazích s živými ale musí ještě zapracovat.

Tělo jako důkaz

Film / seriál
Hodnocení FDB 73 %
Foto AXN

Obsazení Jeffrey Nordling, Mary Mouser, Azita Ghanizada, Nathalie Kelley, Stephanie Atkinson

Délka 41 min.

AXN pátek 28. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC