Film / seriál

NENECHTE SI UJÍT VOLNÉ VYSÍLÁNÍ PROGRAMU AMC

AMC
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na skylink Live TV Sledovat

Satelitní televize Skylink nabízí všem svým zákazníkům možnost užít si volné vysílání stanice AMC, které proběhne od pátku 13. 11. 2015 od 9:00 do pátku 20. 11. 2015 do 9:00.

Program AMC je jednou z nejpopulárnějších a nejoceňovanějších televizních značek nabízejících filmy a seriály vlastní produkce, ale i ceněné filmy z celosvětově uznávaných filmových knihoven. Program je standardně dostupný zákazníkům Skylinku s předplacenými balíčky Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

V období od pátku 13. 11. 2015 od 9:00 do pátku 20. 11. 2015 do 9:00 budou moci tento program v rámci VOLNÉHO VYSÍLÁNÍ sledovat i všichni ostatní zákazníci satelitní televize Skylink (zákazníci s předplaceným Servisním poplatkem, balíčkem Mini nebo s prémiovými balíčky HBO Standard, HBO MaxPack, Mixbox, CS Film + CS Mini, Film Europe + CS TV, Exxtra, Man-X). 

Z pestré programové nabídky volného vysílání vybíráme:

INTO THE BADLANDS – 16. listopadu ve 22:00

Děj se odehrává o několik století později, v budoucnosti, kdy lidstvo téměř vyhynulo a státní útvary se zhroutily po několika přírodních i člověkem způsobených katastrof. Vytvořila se feudální společnost a k moci a bohatství se dostali ti nejsilnější a nejkrutější. Jsme v zemi, která se nazývá „Badlands“ a je rozdělená mezi sedm soupeřících baronů, kteří ovládají zdroje surovin potřebných k běžnému životu a nadvládu si udržují pomocí vojsk, známých pod názvem Clippers. Příslušníci těchto vojsk požívají výhod, o kterých si běžní lidé mohou nechat zdát, a službě baronům jsou ochotní obětovat svůj život. Jen pár z nich se dožije 30 let, ale Sunny (Daniel Wu) není žádný obyčejný Clipper. Sunny je dokonale zběhlý v bojových uměních a rychle postupuje vzhůru, až se stane Quinnovým (Marton Csokas) hlavním Clipperem a nejdůvěrnějším rádcem.

Into the Badlands je seriál o bojovém umění, který boří hranice svého filmového žánru. Seriál je inspirovaný klasickým čínským příběhem „Putování na západ”.

HUMANS – pátek 13. listopadu od 22:00

Tento osmidílný seriál z roku 2015 se odehrává v paralelní přítomnosti, ve které každá rodina baží po nejnovější technické vymoženosti jménem Synth. Je to dokonale vyvinutý a sestavený sloužící robot, který se k nerozeznání podobá svému živému protějšku.

BREAKING BAD (Perníkový táta) – čtvrtek 19. listopadu od 22:00

U středoškolského učitele chemie je diagnostikována rakovina, a tak se rozhodne před svou smrtí zaopatřit výrobou metam­fetaminu svou rodinu. Seriál vyniká naprosto famózní proměnou hlavní postavy z obyčejného člověka v klíčovou postavu drogového obchodu a skutečného bosse.

Technické parametry pro naladění programu AMC:

Satelit: Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 895 MHz

Polarizace: Vertikální

FEC: 5/6

Symbolová rychlost: 27 500

Norma: DVB-S

Pilot: OFF

Film / seriál
Foto AMC
AMC pátek 13. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC