Film / seriál

Já, padouch 2: Když nemůže hrdina, pomůže (ex)zločinec

Já, padouch 2
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Premium HD na skylink Live TV Sledovat

Může být napravený padouch vůbec ještě zábavný? Když vypráví pohádky na dobrou noc? Když se bojí o nevinnost své nejstarší dcery? Když už nechce vůbec nic ukrást? A dokáže ještě porazit všechny své protivníky?

Animovaná komedie Já, padouch celosvětově vydělala přes půl miliardy dolarů, tudíž její pokračování bylo jen otázkou času. „A taky skutečně dobrého příběhu,“ dodává producent Chris Meledandri. Tři roky po jedničce se tak napravený superpadouch Gru, který začal sekat latinu poté, co mu na krku přistály tři osiřelé slečny, vrátil. A s ním i jeho roztomile přitroublí žlutí pidižvíci, pomocníci Mimoni.
Gru naštěstí neskončil jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Jako například šéf mocné Antipadoušské ligy, Silas Velezadek (jeho příjmení raději nekomentujte, nemá to rád). Silas sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak vyšle svou nejlepší agentku Lucy Wilde, aby Grua přiměla ke spolupráci.
Té se to s pomocí paralyzéru převlečeného za rtěnku podaří a Gru začne na stará kolena páchat dobro. A brzy bude mít plné ruce práce, protože na radaru Antipadoušské ligy se objevil obzvlášť protřelý padouch Eduardo, nevysvětlitelně také začali mizet Mimoňové, a aby toho nebylo málo, tak Margo se zapalují lýtka, Edith je i nadále životu nebezpečná a Agnes se všemožně snaží sehnat taťkovi nějakou mamku. A právě to může být pro Grua ve finále tou největší hrozbou.
„Jednička byla hodně úspěšná, ale my jsme nechtěli usnout na vavřínech. Uvidíte tedy úplně nového zlosyna, mnohem víc charakterově odlišných Mimoňů, řadu úplně nových postav, ale především silný příběh ústředního čtyřlístku, který vás zase chytne za srdce a rozesměje zároveň,“ slibuje režisér filmu Chris Renaud.

Já, padouch 2

Film / seriál
Hodnocení FDB 84.8 %
Foto FilmBox

Režie Pierre Coffin, Chris Renaud

Délka 98 min.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC