Film / seriál

Držte krok s Kardashians: Co jste ještě neviděli?

Držte krok s Kardashians

Klan na K se dočkal desátého roku vysílání. Kim, Khloé, Kourtney, jejich mladší sestry Kendall a Kylie i matka Kris mají úplně nové zážitky.

Kam se poděla Paris Hilton, už dneska nikoho nezajímá, ale klan Kardashianových stále stojí na výsluní. Pětice sester a jejich matka (plus manželé, ex-manželé a sem tam nějaký ten bratr…) jsou hvězdami televizní obrazovky i sociálních sítí. Věnují se všemu – od modelingu přes management až po podnikání. Nebo jednoduše řečeno: věnují se všemu, co si zamanou. V desáté sérii reality show Držte krok s Kardashians mají hromadu nových zážitků.    
 

Svatba jako řemen

Nejznámější z trojlístku až pětilístku dcer – Kim – se během deseti let reality show Držte krok s Kardashians na televizní obrazovce vdala. Tentokrát už podruhé. Loni se během extravagantního obřadu v italské Florencii stal jejím novým manželem rapper a provokatér Kanye West. Svatba udělala z dvojice, jež má skoro dvouletou dcerku jménem North, pár, o kterém se nejvíce mluvilo. West se sice nestal hlavní hvězdou reality show, ale „paní Westová“ je vidět všude.
 

Pětadvacet na holou

Kim je vidět nejen všude, ale i ze všech úhlů. Na konci minulého roku, se její maličkost pokusila „shodit internet“, když se objevila nahá na fotkách v časopisu Paper. Už z titulní strany je jasné, že Kim má vskutku velké ambice. Zatímco její vystrčené pozadí vyvolalo rozhořčené reakce, Kanye West umístil fotku na Twitter s komentářem #CelýDen. Kritici se rozčílili, že místo toho, aby nahotinky symbolizovaly ženskou sílu, vyvolávají prvoplánovou senzaci. Na výtku, aby si uvědomila, že je matkou, reagovala Kim jasně: Až se její dcera bude chtít v dospělosti fotit nahá, rozhodně ji podpoří.  
 

Když rozvod, tak rozvod

V desáté sérii reality show Držte krok s Kardashians nechybí rozvod. Matriarcha klanu Kris si zvyká na nový život po odloučení od bývalého manžela Bruce Jennera. Starší sestry Kourtney, Kim a Khloé se díky jejich dnes už neexistujícímu vztahu svého času dočkaly mladších sourozenkyň. O více než deset let mladší modelky Kendall a Kylie Jennerovic jim neúprosně šlapou na paty. Kim a Bruce se sice po 22 letech manželství rozvedli, ale holky Jennerovic zůstávají hrdinkami reality show. Jejich otec ještě také sehraje podstatnou roli! 
 

On je žena?

Bruce si na svou bývalou Kris přichystal atomovou bombu: před kamerami, které zachytily desátou sérii, oznamuje své bývalé rozhodnutí nechat si změnit pohlaví. Bruce a Kris jsou rozvedení od prosince 2014, ale ve společném prohlášení se svorně zavázali zůstat přáteli a hýčkat si rodinu jako prioritu číslo jedna. V minulosti se proslýchalo, že se ex-manželé hádali kvůli Bruceově touze/potřebě změnit pohlaví a Kris ji dokonce označila za deziluzi. Podle nečekaných záběrů v ukázce se však Kim zdá po rozvodu mnohem smířlivější. 
 

Instagram a Ku Klux Klan

U Kardashians se pořád něco děje. Jako třeba tuhle, když Khloé umístila na Twitter fotku sebe a svých dvou sester Kim a Kourtney s nápisem: Jediný KKK, který vpustil černé muže. Khloé takto narážela na neslavnou rasistickou organizaci Ku Klux Klan i na fakt, že sestry Kardashianovy mají bohaté zkušenosti s randěním černých basketbalistů z NBA. Khloé zároveň narazila, protože její příspěvek vyvolal tak bouřlivý tajfun negativních reakcí, že ho po několika hodinách raději smazala. Pozadí celé události zachycuje jedna z epizod.  

Držte krok s Kardashians

Film / seriál
Foto E!

Režie Chris Ray, David Bresenham

Délka 44 min.

neděle 31. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC