Dokument

Speciální porce pro Adama Richmana

Adam Richman

Dát si svíčkovou se šesti knedlíky může pro někoho znamenat přejíst se k prasknutí – tedy pro slabé povahy určitě. Pokud jste ale vášniví jedlíci a jen tak se něčeho neleknete, rozhodně si nenechte ujít další řadu populárního amerického seriálu Muž vs. jídlo.

Adam Richman je sympaťák, který jídlo miloval už jako kluk a hlavně ho vždy bavilo objevovat nové chutě. Vyrůstal totiž doslova v kulinářské Mekce, v New Yorku. Muž vs. jídlo je zábavný seriál, hlavně díky Adamovi, což je nejen jedlík s pořádným apetitem, ale také sympatický showman, jenž vás provede Spojenými státy coby kulinářským rájem.

Navštívíte tak všemožná místa – od zavedených restaurací po vyhlášené bary – a všechny mají něco společného, připravují se v nich speciality s předponou NEJ. Většinou jsou to NEJvětší porce hamburgerů, hod dogů, pizz, baget, steaků, čehokoli si vzpomenete. A často ono NEJ znamená také NEJpálivější. Adama však nic nezastaví a vždy zasedne ke stolu rozhodnut postavit se jakékoli výzvě. Ovšem není to jen tak. Všechny podniky mají své pokořitele, kteří spořádali jejich NEJ za určitý čas, takže Adam čelí dvěma soupeřům – musí do sebe nacpat obrovskou porci jídla a neztrácet při tom čas, musí se vyrovnat svým předchůdcům.

Seriál nabízí ale víc, než jen závody v jídle. Všechno, co se Adamovi dostane na talíř, vám také představí, z čeho se to dělá, jak má vypadat správná příprava i servírování a občas k tomu přidá i nějakou perličku z historie. Zaručeně se vám začnou sbíhat sliny, takže naše doporučení zní: Než si tento seriál pustíte, ujistěte se, že máte plnou lednici! A pokud si jedlíka Adama Richmana oblíbíte, už v zimě se můžete těšit na další pořad, který bude jak jinak než o jídle – Muž hledá jídlo.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Muž vs. jídlo

Dokument
Foto Food Network EMEA
úterý 19. 7.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC