Dokument

Představujeme UP NETWORK

Představujeme UP NETWORK

Vše, co jste kdy chtěli vědět o letectví, ale báli jste se na to zeptat – od prazákladů až po nejaktuálnější novinky, to vše najdete ve vysílání nové televize zaměřené jen a pouze na to, co se děje nad zemí.

Chceme divákům nabídnout možnost roztáhnout křídla zvědavosti, říká František Borovský, majitel společnosti EFB NETWORK, provozovatele UP NETWORK. „Jakákoliv letecká událost, která se objeví kdekoliv na světě, patří vždy mezi ty nejčtenější. Proto jsme se rozhodli nabídnout divákům první plnoformátový dokumentární program, který nemá na světě obdobu,“ dodává František Borovský.

Již v průběhu tohoto roku UP NETWORK přinese také originální vlastní tvorbu. „Využijeme všechny naše zkušenosti, abychom divákům přinesli nové programy z fascinujícího světa leteckého průmyslu, diváci se mohou těšit na kvízy, dokumenty, zábavné pořady a mnoho dalšího. Co přesně to bude, to si samozřejmě zatím schováme jako překvapení,“ doplňuje Eliška Borovská, spolumajitelka televize.

Takže pokud jste byli hlavou vždy tak trochu v oblacích, zajímají vás novinky z letectví nebo třeba jen rádi cestujete, UP NETWORK je televizní stanice přesně pro vás.

POJĎTE SE S NÁMI PROLETĚT NABÍDKOU TOHO, CO UP NETWORK NABÍZÍ 24 HODIN DENNĚ, SEDM DNÍ V TÝDNU. 

Alaska Wings Men

Denně riskují – piloti na Aljašce zachraňující životy v místech, kam silnice nevedou. Čemu všemu musí čelit?

Test pilots

Pohled za hranice současných technologií s testovacími piloty. Jsou prvními, kteří pocítí vymoženosti i úskalí pokroku na vlastní kůži.

American Doomsday

Neopakovatelné nahlédnutí do amerických vojenských tajemství. Co bude dělat prezident Spojených států v „soudný den“?

Dokument
Foto Istock, UP NETWORK

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC