Dokument

Matchfishing: Jen jemně!

Matchfishing – Jen jemně!

Jen jemně! Tak zní hlavní slogan nového seriálu Fishing and Hunting, který má premiéru 21. prosince.

Jemně!, protože maximálně zjemněnými montážemi a samozřejmě správným způsobem předkládání nástrahy můžeme být při lovu nedravých ryb úspěšní téměř za všech okolností.
 
Matchfishing je pořad, který by rád dokázal, že lov se splávkem je stále v módě, a že v našich kouzelných vodách je kromě kaprů možné se zážitkem lovit také jiné druhy ryb.
 
Hlavní protagonisté, Szilard Szilvási a Szabolcs Jéger, navštíví s nejjemnějšími možnými lovnými metodami místa, na kterých se dají názorným způsobem předvádět řešení, které diváci úspěšně uplatní při svých pozdějších lovech. Szilárd jako základní pilíř maďarské reprezentace a jako mistr Evropy disponuje neuvěřitelnými zkušenostmi a cítí se zvlášť doma na březích domácích řek.
 
Ve většině lidí, kteří sledují činnost závodního rybáře, hlodají stále stejné otázky a každý při rozluštění tajemství očekává zázraky. Zázrak se skrývá ve zkušenostech a přesnosti. To druhé je možné dosáhnout cvikem, k prvému můžete v tomto novém pořadu získat užitečné rady.
 
V pořadu Matchfishing – Jen jemně! na Vás čekají kouzelné záběry, zvláštní situace, veselá dvojka a vynikající úlovky. Sledujte na programu Fishing and Hunting.

Matchfishing – Jen jemně!

Dokument
Foto Fishing & Hunting
Fishing and Hunting pondělí 21. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC